Hogy zajlik egy szóbeli érettségi?
Idén fogok érettségizni, és kíváncsi vagyok, hogy hogy zajlik egy ilyen.
Azt tudom, hogy egy nap lemegy az egész, de hogy? Tantárgyi vagy diák-i sorrendben? Tehát ha mondjuk kezdünk a nyelvvel, akkor először mindenki abból felel, és utána jön a következő "kör"? Vagy egy diák egymás után lefelel mindenből és csak akkor jön a következő?
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Én 2011-ben érettségiztem, az alapján tudok tapasztalatról mesélni. :)
Be lesztek osztva majd pár fős csoportokba, meg lesz határozva a sorrend, de nem feltétlenül a nevetek alapján, inkább tantárgy szerint. Pl. velem azok voltak egy csoportban, akik azonos nyelvből érettségiztek, és volt egy előrehozottjuk a korábbi években - mert így azok a tanárok vannak jelen, akiknek ott kell lenni, és nem összevissza.
Emellett bementek először talán hárman, húztok ugyanabból a tárgyból, elkezditek kidolgozni, az első a listán kimegy felelni, ha végzett, következő tárgyból húzhat, megint kidolgozza, aztán vár, hogy ismét rá kerüljön a sor, megint húz, stb.
Remélem tudtam segíteni, nekem így rémlik. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!