Hogy zajlik egy szóbeli érettségi?

Figyelt kérdés

Idén fogok érettségizni, és kíváncsi vagyok, hogy hogy zajlik egy ilyen.

Azt tudom, hogy egy nap lemegy az egész, de hogy? Tantárgyi vagy diák-i sorrendben? Tehát ha mondjuk kezdünk a nyelvvel, akkor először mindenki abból felel, és utána jön a következő "kör"? Vagy egy diák egymás után lefelel mindenből és csak akkor jön a következő?

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2014. jan. 11. 17:31
 1/1 anonim válasza:

Én 2011-ben érettségiztem, az alapján tudok tapasztalatról mesélni. :)

Be lesztek osztva majd pár fős csoportokba, meg lesz határozva a sorrend, de nem feltétlenül a nevetek alapján, inkább tantárgy szerint. Pl. velem azok voltak egy csoportban, akik azonos nyelvből érettségiztek, és volt egy előrehozottjuk a korábbi években - mert így azok a tanárok vannak jelen, akiknek ott kell lenni, és nem összevissza.

Emellett bementek először talán hárman, húztok ugyanabból a tárgyból, elkezditek kidolgozni, az első a listán kimegy felelni, ha végzett, következő tárgyból húzhat, megint kidolgozza, aztán vár, hogy ismét rá kerüljön a sor, megint húz, stb.

Remélem tudtam segíteni, nekem így rémlik. :S

2014. jan. 13. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!