Ti hogyan és mennyit tanultatok az érettségi szóbelire?
irodalmat 3x olvastam át, megvolt minden tétel+tudtam is nagyjából őket még.
nyelvtant 2x, de volt 3 tétel ami nem volt meg. itt már csak 5-6-ot tudtam előtte.
töriből volt 10 tételem, meg vizsga előtti nap küldték e-mailbe a többit, azt a 10-et átfutottam, de annyira fogalmam sem volt róla hogy hagytam inkább.
angolra nem tanultam semmit, a nyelvet sem használtam semmit egy hónapig.
angol 16/33, töri 28/60 magyar összesen 25/50, szóval amire nem tanultam az lett a legjobb.
az igen... hát németből nekem semmi tételem nincs, mert a tanár azt mondta hogy nem adja oda, mert fölösleges, úgyis átmegyünk..de azért parázok...
a 2011-2012-es tanévet kihagytam és 2012 szeptemberétől kezdtem a 12.-et, tehát sokat felejtettem, de remélem azért meg lesz az érettségim
hát én a végén már napi 10-13 tételeket tanultam xD
de 100% lett mind :D úgyhogy nem lehetetlen
Azért óvatosan ezzel a "semmit nem tanultam mégis nagyon jól vizsgáztam" módszerrel :D.Sokan ezt állítják,közben tanultak,mint a kisanygal....
Én pénteken szóbeliztem,kereken 1 héttel azelőtt jutott eszembe,hogy hoppá,semmit nem tanultam magyarra :D.Úgyhogy naponta minimum 5-8 órákat csapattam (a végén már kb kifolyt a szemem).
Én azt csináltam,hogy a legkönnyebb tételeket előre vettem és gyorsan letudtam.Utána átolvasgattam az összes többit,melyik mennyire szimpatikus.Majd megpróbáltam vegyesen nehezeket-kevésbé nehezeket megtanulni,ha nem ment,félretettem és helyette nyomattam mást.De azért ne hanyagold el a legszörnyűbb tételeket,mert utolsó pillanatban nagyon nehéz azokat memorizálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!