11-12. ben csak az 5 érettségi tárgyat tanultátok fullosra vagy a többit is nyomtátok?
12ben csak angolt tanultam előrehozott miatt.
13ban csak matekot. nálam csak a duplázás jöhetett szóba, így fölösleges lett volna másra is tanulni.
nalunk mar alig volt mas tantargy, amire meg lehetett volna keszulni. meg 11.ben volt fizika, meg mindket evben masodik idegen nyelv, es persze tesi:-), de amugy szerintem csak az ot tantargy erettsegire, es a faktok.
de mar jo par eve volt, lehet rosszul emlekszem.
Nem tanultam különösebben semmire, nem volt túl erős a sulink, nem követeltek sokat. Matekkönyvet/füzetet a két év alatt talán 2-szer vettem elő itthon, magyart órák előtti szünetekben olvastam át, töriből nem feleltünk soha, így csak témazárók előtt egyszer elolvastam mi van a könyvben, angolból meg németből már 10.-ben illetve 11.-ben letettem az érettségit.
Írásbeli érettségi előtt tanultam úgy 3 napot, 1 nap magyar, másfél nap töri, fél nap matek kb. Szóbeli érettési: egy hétvége.
Eredmények: matek (mindig is a legrosszabb tárgyam, és nem is érdekelt) 75%, magyar 100%, töri 93%, angol emelt 92%, német 98%.
Ja, órákon odafigyeltem és jegyzeteltem. Ennyi elég volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!