Bionikát átlagos (nem kiemelkedő) képességekkel el lehet végezni, úgy hogy előtte a természettudományos tárgyakat autodidakta módon az előző évben újra áttanulod részletesen?
Figyelt kérdés
2014. jan. 10. 11:03
11/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a részletes, biztató válaszaidat, remélem bennem is megmarad a lelkesedés és pár kezdeti kudarc (ha lesz) nem veszi el :)
2014. jan. 13. 22:55
12/14 A kérdező kommentje:
am igen tudom milyen az egyetem :) már 2010 óta nem vagyok gimis sajnos :( kicsit öregebben mint a többiek de elkezdeném ezt a bionikát, mert érdekel és a többi annyira nem jöttbe, persze azokat is megcsináltam, megcsinálom, de szeretnék ezzel foglalkozni
2014. jan. 13. 22:57
13/14 anonim válasza:
Akkor hasonlo helyzetben vagyunk. 2012-ben kezdtem, de 2006-ban erettsegiztem :) addig meg nagyon sok mindent csinaltam. Tobb, kevsebb hasznossaggal, tobb felsooktatasi helyen. Ez az elso ahol megmaradtam es nem menekultem fejvesztve... Sohasem keso elkezdeni :)
14/14 anonim válasza:
Es a tobbi suliho kepest merfoldekkel jobb a kornezet. Persze vannak problemak, mint mindenhol, de 2011 ota ismerem az itk-t es azota nagyon sokat fejlodott. Figyelnek a visszajelzesekre. Mondom ezt ugy, hogy tobb kisebb nagyobb egyetemre es fosulira is jartam mar :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!