Valaki tudan segíteni aki debreceni?
Figyelt kérdés
8.os vagyok és jöna tovváb tanulás nagyon érdekel az info és a kémia (meg a matek is de az csak érdekel és nem vagyok olyan jó belőle)németet tanulok már 6 éve és ezen kívül az olasz érdekel olyan kb 4 es tanuló vagyok tudnátok segíteni hogy hova menjek tovább???2009. nov. 30. 18:01
1/9 anonim válasza:
informatika- kapásból Mechwart
kémia-vegyipari
olasz- Ady vagy Csokonai
Konkrét sulit nem tudok,de jól döntsd el hogy reál vagy humán érdekel-e.
(Én is a kémiát szerettem, de nem mentem a vegyibe, inkább a Péchy-be jöttem építészetre)
2/9 anonim válasza:
Általános tantervű gimnázium. Minden lehetőséget nyitva hagy. Talán a Dienes gimnázium, ha jól emlékszem indít több ilyen osztályt.
3/9 A kérdező kommentje:
én reál beállítottságú vagyok
2009. dec. 1. 16:41
6/9 A kérdező kommentje:
Csoki kéttanyelvű olasz
bár így utólag lehet Mechwartba kellet volna menni :S
2010. aug. 24. 20:26
7/9 anonim válasza:
: DDDDDDDD
én is olaszos vagyok!:) és szeretem :)
de amugy, pont ugyanolyan vagyok mint te, át akarok menni a mechwartba:DD de nem azért mert rossz lenne a csoki, csak van pár ember a csokiba akiket nem tudok elviselni :) de ha nicns sok ismerősöd, akkor biztos nagyon fog tetszeni és az olasz is naggyon jóóó :))
8/9 anonim válasza:
de amúgy véletlenül nem vagy osztálytársam? XD
9/9 A kérdező kommentje:
hát...:) nem tudom hogy te ki vagy :D
de nem hiszem :D bár lehet :D nem tom xĐ
2011. jan. 4. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!