Debreceni Egyetem, vagy ELTE?
csecsemő és kisgyermeknevelői szak szempontjából :)
mindkettő uolyan messze van, szóval az érdekelne, hogy oktatásilag melyik jobb egyetem?
ill. városilag esetleg? bár tudom, hogy pest egy szutykos város, de ettől eltekintve :)
Én debreceni vagyok, 12 éve élek Pesten, hidd el nem szutykosabb, mint Debrecenben a Dobozi lakótelep, a Belváros kimondottan szép.Igen tisztának nem mondható, de lépten nyomon nem botlasz szemétbe.
Sok az ember van élet.
Debrecenben este 7-kor kihalnak az utcák, semmi élet.
Ráadásul az ELTE színvonala kiemelkedően jobb.
Hajdúböszörményről annyit, hogy egy köpésre van Debrcentől vagy vonattal /elég gáz a Nagy Állomás/ vagy távolsági busszal /a Széchenyi utca végén van, hát nem Eu konform és pont a putri közepén, elég lepusztult/ tudsz eljutni.
Böszörmény egy halott város este 6-kor minden bezár, élet nulla.
Viszont ha elsődleges számodra a nyugalom akkor az megfelelő lesz számodra.
Elég tiszta ha a putrit kihagyod, ami a város fele.
Persze Pesten is vannak putrik, de azért Pest elég nagy, ha ügyes vagy simán elkerülöd.
köszönöm a válaszokat!:)
értem, szóval akkor inkább pest és az elte :) ez volt az első számú amúgy is... :D de akkor a DE-t meg se jelölöm majd :)
Érdemlegesen hozzászólni a témához nem tudok, nem vagyok "dábrácáni" sem =), csak úgy a vidéki miliő védelmében leírom a véleményemet:
Budapest a legnagyobb falu.
Köszönöm, hogy elolvastátok =).
Szerintem ha a kettő közül kell választani akkor ELTE,talán a hírneve is nagyobb. Pest nem mindenhol szutykos,ahogy már írták ki lehet kerülni a szemetet,vannak nála szutykosabb városok is. Pesten nagyobb az élet és aztán elhelyezkedés szempontjából is Pest előnyösebb,mert Pesten sokkal több munka van mint vidéken.
Amúgy 3 helyre lehet jelentkezni,szerintem első helyen jelöld meg az ELTE-t aztán a többit!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!