Szerintetek lehetne egyszerre csinálni az ELTE matek és ELTE progtervinf szakokat?
Alapvetően mindkettő komolyan leterhelő szak és az egyezés ilyen szempontból nem olyan túl nagy.
Sokaknak egy sem megy, másoknak ha több időt hajlandók rászánni akkor menne egyszerre szerintem (de ne felejsd el, hogy a másik már csak is fizetős formában lenne), de szerintem nem éri meg.
Ott hogy "átmentél" mindenből nem áll meg az egyetem, de még ott sem, hogy ötöst szereztél mindenből.
Szerintem ha ennyire elhívatott vagy és meg van rá a képességed, akkor inkább menj el az egyik szakra, válasz olyan szakírányt, ami közelebb visz a másikhoz, vegyél fel a másikhoz kapcsolodó szabválakat és a szabadidődben olyan téren probálj kibontakozni ami közelebb viszi a két szakot.
Ha tényleg tehetséges vagy akkor lehet a két szakot egyszerre vinni, de szerintem semmi értelme nincs, mert igazán komolyan nem, hogy két szakban nem lehet, egy szakon belül is csak egy vagy két ág lesz, amiben igazán messze fogsz tudni eljutni. (Ha pedig annyira zseni vagy, hogy még ezt is túl szárnyalod, akkor az egyetem csak lassítani a tanulásban szerintem).
Az szép. Egyenként is elég vértizzadós szakok, de egyszerre...
Szerintem először inkább programozó. Azzal baromi könnyen találsz állást akár külföldön is ráadásul baromi jó fizetéssel és matek is van benne rendesen. Aztán utána matek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!