BlackWidow007 kérdése:
Biosz és kémia emelttel milyen egyetemre (és szakra) menjek, ha szívesen lennék kém vagy titkorügynök;D stb. is?
Figyelt kérdés
2014. jan. 5. 12:12
1/7 anonim válasza:
:D :D
nem lehet,hogy rossz tárgyakra hajtasz,ha kém akarsz lenni :P
ezek a két tárggyal amúgy az orvosit,gyógyszerészt,biomérnök,vegyészmérnök,vegyész,esetleg biológus,kémia szakot ajánlanám
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!:) Az A-terv az orvosi, de nemigazán szeretnék az lenni.:/
2014. jan. 5. 12:58
4/7 anonim válasza:
ahhoz hogy orvos legyél,szerintem kell az elhivatottság,és erre már az egyetemen is bőven szükséged lesz rá,mert kell tanulni,és olyat nem jó,ami igazán nem is szeretnél lenni :)
5/7 A kérdező kommentje:
Igen tudom:) a bátyám is orvos, ezért nem akarok én is az lenni.:)
2014. jan. 5. 14:09
6/7 anonim válasza:
Gondolom még fiatal vagy, ezért használsz minden egyes mondatod után smiley-kat. Így igazából 12.es korod januárjáig annyira nem is fontos eldönteni.
7/7 anonim válasza:
Igazságügyi szakértő, törvényszéki szakértő, halottkém, boncorvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!