Hol tudnék földtudományt, csillagászatot tanulni?
Figyelt kérdés
Én még a régi rendszerben diplomáztam, egy külkeres főiskolai diplomám van,tehát nem sok közöm ezekhez a szakokhoz.Viszont gyerekkorom óta érdekel a földrajz, földtudomány,csillagászat. Azt hittem hogy csak fellángolás, de már 30 éve tart :)
Hol tudnék ilyet tanulni? Nem feltétlen elhelyezkedni akarok vele, csak érdekelne és szívesen tanulnék még. Így akár OKJ-s (van még ilyen?) tanfolyamra is szívesen járnék.
Köszi aki érdemben tud segíteni!
2014. jan. 3. 23:47
1/3 anonim válasza:
Unokzatesom az Elte-re jár. Csillagásznak tanul most mán 3 éve. Az első éven tanult mindent mint pl. geologiat de aztan második éven mán csak csillagászatot. Szeret oda járni de azt mongya h nagyon sokat kell tanulni.
2/3 Piert válasza:
Szia! Lényegében bármelyik egyetemen, ahol van természettudományi kar és ebből kifolyólag földrajz/földtudomány szak. Az előttem szólóhoz hasonlóan Az Eltét javaslom, kivéve ha nagyon messze vagy Pesttől és problémás a bejrás/kollégium.
3/3 anonim válasza:
okj tanfolyam ilyen irányban nincsen, én az eltére járok, csak ajánlani tudom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!