Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van valaki aki a Pécsi tudomán...

Van valaki aki a Pécsi tudományegyetemen tanul földtudományt? Sürgető lenne sorrendmósosítás miatt. Vagy egyáltalán aki földtudományt tanul. Milyen? Milyen lehetőségek vannak? Milyen órák? Meg úgy minden érdekelne.

Figyelt kérdés
olyan válaszok nem érdekelnek hogy jókor találod ki. már 2 hónapja ezen rágom magam.

2013. júl. 10. 19:10
 1/3 anonim ***** válasza:
mi és mi között nem tudsz dönteni?
2013. júl. 10. 21:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Én!

Most leszek másodéves :)

Nagyon szeretem, jobb mint a föci vagy a környezettan! Érdekesebb, de egy picit nehezebb. Van fizika, biosz, kémia, térinfó, földtani alapismeretek, éghajlattan, meteorológia, matek, csillagászat, térképtan és távérzékelés és még sok más :) Remélem, hogy sikerült az első helyre tenned :) Második félévben csak kedden-szerdán-csütörtökön volt óránk, hétfőn csak egy matek volt, délután. Szakirány: geológia, vagy szakirány nélküli szakirány, bár abból nem tudom mi lesz, én a geológiát jelöltem meg. Hiányzik Pécs, hiányzik a suli, örülnék, ha vége lenne már a nyárnak és mehetnék órára :D Am az tanórák másfél órásak, fél órás szünetekkel, néha reggel 8-tól délután fél 5-ig vagyunk bent. De van, hogy csak 10-től fél 4-ig. Én csak ajánlani tudom ezt a szakot :)

2013. júl. 14. 12:52
 3/3 A kérdező kommentje:
ezer hála és köszönet. végül azt tettem be elsőnek, de így utólag örülök hogy valaki írt róla egy kicsit. azt megkérdezhetem hogy van e gólyatábor, meg milyen volt amikor te voltál ( ha volt)?
2013. júl. 15. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!