Van valaki aki a Pécsi tudományegyetemen tanul földtudományt? Sürgető lenne sorrendmósosítás miatt. Vagy egyáltalán aki földtudományt tanul. Milyen? Milyen lehetőségek vannak? Milyen órák? Meg úgy minden érdekelne.
Én!
Most leszek másodéves :)
Nagyon szeretem, jobb mint a föci vagy a környezettan! Érdekesebb, de egy picit nehezebb. Van fizika, biosz, kémia, térinfó, földtani alapismeretek, éghajlattan, meteorológia, matek, csillagászat, térképtan és távérzékelés és még sok más :) Remélem, hogy sikerült az első helyre tenned :) Második félévben csak kedden-szerdán-csütörtökön volt óránk, hétfőn csak egy matek volt, délután. Szakirány: geológia, vagy szakirány nélküli szakirány, bár abból nem tudom mi lesz, én a geológiát jelöltem meg. Hiányzik Pécs, hiányzik a suli, örülnék, ha vége lenne már a nyárnak és mehetnék órára :D Am az tanórák másfél órásak, fél órás szünetekkel, néha reggel 8-tól délután fél 5-ig vagyunk bent. De van, hogy csak 10-től fél 4-ig. Én csak ajánlani tudom ezt a szakot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!