Ismertek valakit, aki a Nyíregyházi Főiskolán szerzett fizika BSc diplomát, és fizikus MSc fokozatot szerzett valamelyik tudományegyetemen? Felkészít Nyíregyháza a minőségi továbblépésre?

Figyelt kérdés

2013. márc. 6. 12:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Ilyen ismerősöm nincs. De biztos hogy működik a dolog. Miből gondolod hogy a NYF-en ahol van hagyománya a természettudományos szakok oktatásának, annyira könnyen lehet fizika BSC diplomát szerezni?
2013. márc. 8. 17:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom, azért kérdezem...:) Szombathelyen is van hagyománya a természettudományos képzésnek, mégsem sok jót hall róla az ember. Amúgy sem az intézmény határozza meg elsősorban a színvonalat, hanem inkább a jelentkezők minősége, szerintem. És félő, hogy a jobbak valamelyik nagy egyetemre mennek.
2013. márc. 8. 18:52
 3/3 anonim ***** válasza:
El van túlozva annak a fontossága hogy melyik felsőoktatási intézménybe jársz. Ha megvan az előképzettséged és a pontszámod az MSC képzésre, akkor felvesznek. Tanulsz szorgalmasan és elvégzed és kész. Szerintem semmit sem számít hogy hol végzed a BSC-t ha az MSC a cél.
2013. márc. 8. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!