Nem tudnátok nekem segíteni?
Figyelt kérdés
hogy az anyukám (38 éves) és lassan 1 éve hogy elvégezte az esti szakon az érettségit és most a Zay Annába szeretne menni ami Nyíregyházán található.Az anyukám csecsemőképző szakon szeretne tovább tanulni nem tud valaki segíteni nekem hogy van-e rá esély hogy felvegyék és ha van akk. hogy tudna felvételt nyerni. Lehetőleg esti szakon de lehet nappali is ... :) előre is köszönöm :)2012. dec. 3. 19:42
1/5 anonim válasza:
Szia! Ha jól látom, a Zay Annában nincs esti tagozat, nappalira viszont csak 22-23 éves korig járhatnak az egyedek. Viszont az a tuti, ha felhívjátok őket, és megkérdezitek, van-e felnőttoktatás. Viszont egyébként ha lenne esti tagozatuk, anyukád aszerint kerülne be, hogy időben jelentkezik-e, mivel ez nem egyetemi/főiskolai képzés, hanem szakközép. Egyetemen ugye kell ennyi meg ennyi pont, szakiskolához viszont elég az érettségi, és az, hogy egészségileg és érettségi ügyben (tehát hogy meglegyen) megfeleljen az anyukád.
2/5 anonim válasza:
Előző vagyok. Látod, itt is írja, hogy csak 20 éves korig vesznek fel emberkéket: [link] . Szóval ez nem egy felnőtteknek való suli.
3/5 anonim válasza:
Egyébként nem csecsemőképzés a neve, hanem Csecsemő -és kisgyermekgondozó. :)
5/5 A kérdező kommentje:
hát azért köszönöm :).....
2012. dec. 4. 20:17
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!