A Gór Nagy mária színi tanoda az igényesebb vagy a shakespeare akadémia, (melyik elvégzése után könnyebb elhelyezkedni?
Mióta megtudtam, hogy a Liptai Klaudiának a Gór Nagy Mária adott színészi diplomát, azóta azt a társaságot egy nullának tartom!!!!
Liptai egy normális, hihető mondatot képtelen elmondani a TV-ben, felháborító, hogy színésznek merik nevezni!
(A TV2 sorozatában egy orvosnőt kellene alakítania, de úgy néz ki benne, mint egy lepukkadt falusi mosónő!)
Amúgy akik innen kikerültek, szinte kivétel nélkül középrangú vagy névtelen színészek lettek, szerintem itt azok lesznek "színészek", akiket a Színművészetire soha nem vennének fel, de itt a pénzükkel meg tudják szerezni maguknak a diplomát.
A kérdésre a válasz: mindkettő egy nagy 0.De a GNM az inkább -1.Liptai Klaudia ugyan járt a GNM-ba de színműt is végzett.Remélem az előző válaszadó azért az egyetemi"társaságot" nem tartja nullának.Ha színészetet akarsz tanulni akkor Pesti Magyar Színiakadémia,
Színművészeti Egyetem,Kaposvári egyetem.És kifújt.Egyik elvégzése után se könnyű elhelyezkedni.Ez ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!