Milyen az Eötvös József gimnázium? (BP)
ha jol tudom az eotvos nem versenyistallo:0
szeretnek nagyon jo baratokat talalni majd ott is:)
Mindenképp!! Az egyik legjobb iskola, amit ismerek! (Több ismerősöm jár ide, és anyukám is eötvösös volt.) A közösség fantasztikus, életre szóló kapcsolatokat teremthetsz! :) a továbbtanulási arány eléggé magas, tehát alapból könnyebben jutnál be egy jó egyetemre. Ha nyolcadikosan felvételizel, akkor ráadásul könnyebb bekerülni is, nekem sajnos 4.9es átlaggal nem sikerült bejutnom 6. után.. Viszont hajts rá a matekra, mert én inkább reális iskolának tudnám mondani, de ha humános vagy is megállhatod a helyed! Sok sikert!!:)))
(Továbbá ajánlom a Toldyt, és a II. Rákóczit (én rákóczis vagyok, és ha neked fontosabb szempont a közösség, akkor nyugodtan jelöld meg!)
Én vagyok aki a Szinyeit ajánlotta.
Most Fazekasos vagyok, de 3 éve még Szinyeis voltam.
A Fazekasosok szociális érzéke konvergál a nullához, a tanulmányi eredményeik pedig nem annyival jobbak, hogy megérné ide járni. Hidd el, a Szinyei az egyik legjobb gimnázium jelenleg Budapesten, nyilván egy szűrés jót tehetne neki, de így is megállja a helyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!