Eötvös József Gimnazium az milyen iskola?
Mert most ötödikes vagyok és majd jövő Januárba(2014.január)
szeretnék felvételizni....És hogy milyen a közösség,milyenek a tanárok,érdemes-e oda jelentkezi, nehéz-vagy könnyű iskola,mennyi az a minimum átlag amivel felvesznek????És még sorolhatnám a kérdéseket.......
Váloszak előre is köszönöm
12/F
Melyik?
Tatai? Budapesti? Szegedi? Soproni? Nyíregyházi?
Az elég jó suli :) Viszont nem mondanám h könnyű bekerülni.
Nézd meg a honlapjukat, ott derül ki a pontszámítás, persze azt nem tudom h ilyenkor ez fent van-e mert igazából nincs iskolaválasztási ill felvételi szezon.
Az oktatas.hu oldalon meg megtalálod h az elmúlt évben hányan jelentkeztek, hány helyre, hányadik volt az utolsó felvett az ideiglenes listán stb.
Meg biztos ír majd olyan is aki oda jár most.
Erős suli, de NAGYON jó! :)
A közösség is nagyon jó, szerintem nincs, aki nem szeret oda járni :)
Én csak ajánlani tudom!
Szerintetek fölvnnének hogyha az alábbi jegyeim:Magatartás 3
Szorgalom 4
Magyar Nyelv 3
Irodalom 4
Töri 4
Angol 3
Matek 3
Természet ismeret 4
Ének 4
Rajz 5
Informatika 5
Technika 4
Tesi 3
VÁLASZOKAT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM....
Bár nem a jegyeken múlik minden, de fontos tantárgyakból is van hármasod. Ha ezeket kijavítanád négyesekre, és írnál egy nagyon jó felvételit, szerintem lenne esélyed.
(Én ugyan most 9.-es voltam, de az osztálytársaim közül szinte mindenki kitűnő volt az általánosban.)
Hát.... Én nem akarom elrontani a kedved, de engem 4,9-es átlaggal nem vettek fel 6. után.. :(((
8.utan könnyebb bekerülni, ezért idén ujra próbálkozom.
Egyébként inkabb reálos iskola, de humanosjent is megállhatod a helyed!
A közösség a lehető legjobb (járnak ide barátaim, es anyukám is eötvösös volt), életre szoló kapcsolatokat teremthetsz!:)
Mivel most az ország 4.legjobb iskolája, ezért tenyleg eleg magas a mérce, de hajra!!!:) sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!