Budapesti gimnáziumba szeretnék menni. Eötvösben gondolkodom. Vélemények, tanácsok érdekelnek! (? )
Anyukám ágán az egész család a budapesti Eötvös József gimibe járt. Így tudom, hogy ott a közösség és a programok tényleg nagyon jók, és az épületbe is beleszerettem.
Csak van egy kis bibi: én inkább magyaros vagyok, az Eötvös pedig reálban erős. Arról pedig nem is beszélve, hogy felvesznek-e.
Hasonló erősségű gimnáziumok érdekelnek, lehetőleg erős humán képzéssel (inkább Budán, de az nem olyan fontos).
Előre is köszönöm az ötleteket, véleményeket! :)
Egy jövőre felvételiző lány.
Batran gyere az Eotvosbe ..:)) egyszeruen imadom.:) ezert a kozossegert erdemes reggel felkelni:') itt SENKIT SEM szoritanak ki. modern
a human itt is eros ! a tanarok eszmeletlen jol magyaraznak !
gyere az Eotvosbe egy alom lesz:'D
(kilencedikbe vagy hetedikbe mesz?)
Nagyon köszi a válaszokat! :)
Szándékomban áll oda felvételizni, csak kérdés, hogy fölvesznek-e.
Kilencedikbe.
Ajjaj mennyi vetélytársam akad;)
Nem, csak viccelek. Remélem mindenkit fölvesznek, aki tényleg nagyon szeretne oda járni.:)
Sziasztok!
Nektek hány pontos lett a felvételitek?Nekem 90 pontos lett +5,0 átlag.Remélem,hogy bekerülök.Én szintén a humán osztályban gondolkodtam,viszont a reál osztály sem teljesen érdektelen számomra. :)
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!