Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » (a többi lenn) Xántus János...

(a többi lenn) Xántus János Két Tanítási Nyelvű Gimnáziumba szeretnék bejutni. Bejuthatok?

Figyelt kérdés
Nem vagyunk gazdagok, de nagyon szegények se és azt olvastam hogy 4.5-ös átlag felett 10ezer FT-os ösztöndíj van..ez igaz? (7. év végén angolból dicséretes lettem és kémián kívül mindenből ötös)
2013. jún. 16. 13:10
 1/6 anonim válasza:
be kell menni az iskolába,vagy felhívni őket és megkérdezni :)
2013. jún. 16. 13:25
 2/6 A kérdező kommentje:
igazad van :) majd nyílt napokon megkérdezzük..de nagyon szeretnék bejutni :) azért tervezek már most
2013. jún. 16. 13:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia. Én most leszek a Xántuszban kilencedikes. :) Igaz amit olvastál, de nem rögtön az év elején kapsz 'ösztöndíjat'. Kilencedik elején nagyon sokat kell fizetni(egyenruha, gólyatábor stb..)Ha pénzszűkében vagytok év közben, fel lehet hívni az igazgatót, hogy részletekben fizetnétek az összeget(ezt mindig megengedi) Egyébként a pénztől eltekintve, nagy esélyed van bejutni, ha nyolcadikban is így teljesítesz!
2013. jún. 16. 18:30
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Ennek a hírnek nagyon örülök :)
2013. jún. 19. 12:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Az ösztöndíj csak a 10. évtől jár, 4-es felett 5 ezer, 4.5 felett 10 ezer.(gólyatábor 15 ezer, tandíj 60 ezer félévente, egyenruha 20 ezer, egyen tornacucc kb. 5 ezer, tankönyv kb 25 ezer, ebéd napi 600, ja nyelvkönyvek külön szinttől függően 10-20 ezer) Mellette kötelező MÜPA és Opera látogatás havi egyszer, fizetős.A bérlet és a kaja reggelire természetesen egyéni.Elég jó a büfé, sokan ott veszik az ebédet, 40 perces ebédszünet van, az 5. óra után.
2013. jún. 23. 18:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. jún. 25. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!