A BME vagy a SZTE a jobb egyetem? Szegedi vagyok.
Attól függ miben.
Ha a BME-n a fejükre állnak, se tudnak versenyezni az SZTE ÁOK-jával, mert nincs is nekik. Ahogy az SZTE sem a BME jó pár mérnökis szakjával.
A gazdaságis szakokról nem is beszéljünk, szóval nem lehet olyat mondani, hogy melyik a jobb egyetem. Egy adott területre lehet megnézni, hogy melyik mit nyújt.
A második válaszíróval vitatkoznék. Az igaz, hogy mérnöki szakok tekintetében valóban a BME jár az élen, de a TTK-s karon a természettudományos szakok bőven versenyképesek vele, sőt... sőt! :) Elég csak megnézni az idei listát, hogy melyiket magyarországi egyetemet választották természettudományos szempontból a legjobbnak (nem a BME-t...).
Én Szegeden tanulok, a diákélet páratlan, az oktatás színvonala kiváló. Ha mérnöki szakokban gondolkodsz, menj a BME-re, de ha nem, akkor semmi esetre se menj el Szegedről! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!