Hova menjek továbbtanulni?
Figyelt kérdés
szentendrei vagyok,de pesti iskolák is szóba jöhetnek,esetleg még a bentlakásos2013. okt. 30. 20:26
11/14 anonim válasza:
meg még azt is tanácsolom, hogy ha tudod már, hogy milyen szakon akarsz továbbtanulni és ehhez melyik érettségik kellenek akkor azokból járj érettségi előkészítőre.
12/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2013. okt. 31. 13:37
13/14 anonim válasza:
#10 A lehető legjobb példát írtad le:D Proginfón vagyok másodéves, informatikát és matekot akartam duplázni, informatikából elmentem emeltre (matekból középszinten voltam). Az infó írásbelit sikerült elrontanom, pedig baromi sokat készültem rá, a szóbelivel sikerült felhúzni amennyire csak lehetett, de még így se lett valami ragyogó. A lényeg, hogy a duplázással rosszabbul jöttem ki mint a másik pontszámítással. És az volt a szerencsém, hogy a többi tárgyra ugyan úgy, lelkiismerettel készültem és nem csak a 20%-ra hajtottam. (Pont a magyar érettségim lett a legjobb, amivel tényleg nem megyek ezen a szakon, de akkor kisegített)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!