Hova menjek továbbtanulni?
A 4,7-4,8 egész jó átlag, ezzel szinte akárhova felvesznek, ha írsz egy jó központit. Első körben azt lenne jó tisztázni, hogy mi az ami érdekel. Nyelvek? Biosz? Esetleg matek? Mert akkor olyan sulik irányában kellene gondolkodni....
Konkrét sulit nem tudok írni, nem igazán ismerem a fővárosi/főváros környéki sulikat.
Előre is sok sikert mindenhez. :)
14/L (9. osztály)
Szent László Gimnázium-Budapest-Kőbánya itt van több szak is nézz utána.
Eötvös József Gimnázium-Budapest-Belváros-Lipótváros
Madách Imre Gimnázium-Vác
Leöwey Klára Gimnázium-Budapest-Ferencváros
Radnóti Miklós Gimnázium-Dunakeszi(ez 0.os előkészítős vagyis 5 évig kell járnod oda)
Remélem segíthettem.Mindenképpen nézz utána ezeknek a suliknak a neten.
5. vagyok
Úgy értettem, hogy pl. magyar, biosz, valamilyen nyelv, stb :D
Váci Madáchot annyira nem ajánlom, hacsak nem akarsz magadból egy semmit nem tudó r*bancot/strébert csinálni.. Ott konkrétan ez a két választás van, vagy beilleszkedsz, vagy kizárnak és nulla élettel kijárod a 4 évet (vagy átmész más suliba, elég sokan mennek el onnan így). Felkészíteni nemigazán fognak ott semmire, az oktatás színvonala az általános iskolánál kb. 15%al magasabb.. Eredményeid nem lesznek a 4 év alatt, egy normális érettségit se esélyes, hogy le tudsz tenni, maximum heteken át tartó magolással.
Egy 4,7-4,8al inkább célozz meg egy Boronkayt, még akár a sima gimit is, azzal is többre viszed:) De akár ott vannak a nulladikok is és a környezetvédelmi is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!