Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mennyit kérnétek el matek...

Mennyit kérnétek el matek korrepetáláshoz? (1-2 óra)

Figyelt kérdés
Végzős fiú vagyok, egy másik végzős szeretné ha korrepetálnám őt matekból mert elég jó vagyok belőle. Azt mondta én mondjak egy árat, de nem akarok túl nagyot meg túl kicsit se mondani.Ha ti már voltatok évfolyamtársnál korrepetálni, mennyit kértek el tőletek/mennyit kértetek el tőlük kábé másfél óra matekozásért? Köszi előre is!
2009. nov. 12. 18:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha lány lenne az illető én nem kérnék pénzt, ha fiú és esetleg jól ismerem, akkor inkább meghívatnám magam egy sörre, ha meg csak sima évfolyamtárs a kapcsolat kérnék tőle valami természetbenit amit szeretek (csoki vagy hasonló) Nem vagyok annak a híve hogy az évfolyamtársaimon szedjem össze a sebpénzt gondolok itt relatív nagyobb összegekre 2000-3000 ezer Ft-ra
2009. nov. 12. 20:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Én évfolyamtársamtól nem kérnék pénzt korrepetálásért.
2009. nov. 12. 20:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha gimnazista vagy, akkor ne kérj tőle pénzt, ez amolyan "osztályközösségi kötelezettség", legalábbis az én gimis éveim alatt még az volt. Nálunk eleve, mi, jobb matekosok fogtuk be a rosszabbakat délutánonként, hogy ne bukjon meg senki és javuljon az osztály teljesítménye.

Ha egyetemista vagy ott legalább 2ezret elkérnek óránként matekért.

2009. nov. 12. 23:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Az az igazság, hogy az illető évfolyamtárs (fiú), és úgy jött oda hozzám, hogy mennyit kérnék el matekozásért. Mondtam hogy gondolkodom rajta. És nem nagy pénzben gondolkodtam, 500-1000 közöttin maximum.
2009. nov. 16. 06:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Alkalmi vagy rendszeres korrepetálás?

Ha alkalmi, akkor mondd meg neki, hogy szívesen tetted, nem kérsz semmit, vagy legfeljebb annyit, hogy "figyelj, kiegyezünk egy sörben, aztán megvagyunk". Ha rendszeres, akkor mondjuk 5-600 forintot kérsz tőle egy alkalomért, azt biztos nem sokallja ő sem, meg te sem keveselled.

2010. febr. 27. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!