Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mennyit kérnétek tőle ezért?...

Mennyit kérnétek tőle ezért? Fontos

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám h odasadtam az egyik haveromnak a pdamat hogy rakjon rá programokat. Erre most állitolag összetört. És nem tudom mennyi pénzt kérjek tőle az áráért. Alapbol annyi hpogy ennek eszmei értéke volt mert apukámtol kaptam aki nem rég halt meg. Linkelem az oldalt ahol megnézhetitek hogy miről is lenne szó. [link] ez lenne az egyik oldal. Ez meg itt egy kép:file:///C:/Users/No%C3%A9mi/Desktop/dockdark.jpg
2011. okt. 18. 16:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Amennyi a piaci értéke. Ha nem túl jó haver, akkor többet.
2011. okt. 18. 16:55
 2/9 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor nem pénzt kérnék, hanem megmondanám, hogy vegyen egy vadiúj, pont ugyanilyet, de sürgősen.
2011. okt. 18. 17:02
 3/9 A kérdező kommentje:
Háát igen csak nem tudom mennyi a piaci ára mert egyszerüen nem találom a neten.. nem nagyon értek ezekhez persze pár ezerrel nyilván többet fogok kérni mert van egy gyanum h eladta... elég régi tehát ujat nem nagyon fog tudni venni. Vaaki valami piaci árat tud mondani? tartozékokkal együtt kéne.. nagyon megköszönöm előre is.
2011. okt. 18. 17:03
 4/9 anonim ***** válasza:
ha valóban összetört,csináltassa meg.
2011. okt. 18. 17:07
 5/9 anonim ***** válasza:

Hááát.. Nem csoda, ha nem találod, 2003-as kiadás, több, mint 8 éves modell... A maiakhoz képest nevetségesen gyenge hardver.

De én értem, lehetett használni és hát úgy kaptad.. Nem tudom..

2011. okt. 18. 17:07
 6/9 A kérdező kommentje:
igen épp ez az hogy sztem se törte össze mert utána elkezdte h az anyja kidobta mert hogy szemétnek nézte:D ne nézzen senki se hülyének emiatt a sztori miaat mert kajakra ő mondta ezt nekem..én is csak nevettem rajta ilen nincs...:D a lényeg az hogy egy piaci ár kénenekm kb mennyi lehet csak lány vagyok szowal én ezekhez cseppet sem értek:)
2011. okt. 18. 17:09
 7/9 anonim ***** válasza:

Keress.. Googlee.. Itt néhány..

DELL AXIM X5 PDA bölcsővel, bőr tokkal ELADÓ! 24.990Ft - PDA ...

hardverapro.hu › APRÓHIRDETÉSEK › Mobil › PDA

2010. nov. 22. – DELL AXIM X5 PDA bölcsővel, bőr tokkal ELADÓ! Méret: 81.5 x 128 x 18mm, Op-rend: Microsoft Pocket PC, CPU: 400 MHz, CPU: 32bit Intel XScale ...

Dell Axim X5 sok extrával - Dell - PDA, pocket pc, palmtop - TeszVesz

2011. aug. 29. – Vedd meg a TeszVeszen: Eladó Dell Axim X5 PDA Sok tartozékkal! ... Dell - PDA, pocket pc, palmtop - PDA, PNA és tartozékai ...

7.

dell axim x5 ppc eladó - Technet fórum

www.technet.hu/forum/.../dell_axim_x5_ppc.../73927... - Tárolt változat

Nyilvános "+1" hozzáadva. Visszavonás

tehát amin megy, az az összes pocketpc (a régiek is) és ce.net-es hpc-k. pedig jornada 720-asok hálásak lennének egy olcsó wifiért. dell axim x5 ppc eladó ...

8.

dell axim - apronet.hu

apronet.hu/freesearch.php?mit=dell%20axim&c... - Tárolt változat

dell axim X5 PDA bölcsővel, bőr tokkal ELADÓ! Méret: 81.5 x 128 x 18mm, Op-rend: Microsoft Pocket PC, CPU: 400 MHz, CPU: 32bit Intel XScale PXA250, ...

9.

Az Dell Axim X5 Window Mobile 2003 Pocket PC Upgrade PDAeBay ...

viewitem.eim.ebay.hu/Dell-Axim-X5...Pocket-PC.../ite... - Tárolt változat

2011. jún. 27. – Keressen az Dell Axim X5 Window Mobile 2003 Pocket PC Upgrade PDAeBay ... Tartalmazza az eladó kezelési idejét is, és függ a kiválasztott ...

10.

PDA-król mindent - HWSW Informatikai Kerekasztal - Oldal 2

forum.hwsw.hu/topic/53243-pda-krol.../page__st__20 - Tárolt változat

20 hozzászólás - 9 szerző - Legutóbbi hozzászólás: 2003. dec. 8.

Dell Axim X5 eladó. Intel XScale 400MHz proci, 64 MB RAM, 48 MB ROM, Angol PPC 2003. Nem fagy, nem akad. Kb. 8 hónapos, korának megfelelően ...

Több vitatalálat

Hirdetések

1.

DELLnotebook AKCIÓ

www.pc-outlet.hu

Core 2 Duo CPU, 2GB RAM, DVD-RW

6 hó garanciával most 64.990 Ft !

2.

PC Agem Intelligence 9700

www.agem.sk

s 2. generáciou procesora

Intel® Core™ i5 2500 od 639 € + DPH

2011. okt. 18. 18:34
 8/9 A kérdező kommentje:
nagyonn köszönömmmm:)
2011. okt. 18. 18:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Azért ezek csak úgy nem törnek össze... láttad mi lett vele?
2011. okt. 19. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!