Nem megy az slmgr rearm parancs. A windows rájött, hogy nem eredeti, ezért kellene nekem azt használni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Futtatom rendszergazdaként a parancsot, de azt írja ki, hogy:A megadott nevet a rendszer nem ismeri fel belső vagy külső parancsként, futtatható programként, vagy kötegfájlként. Mit tegyeK?2011. aug. 14. 10:38
2/17 A kérdező kommentje:
Ezt már olvastam, ugyan ezt csináltam, de a fenti dolgokat írja ki. Mi lehet a probléma?
2011. aug. 14. 14:09
4/17 A kérdező kommentje:
Tegnapelőtt töltöttem le a "bűnös" frissítést.. Az ilyen loaderek többségét emiatt feltelepíteni sem engedi (sárga kör ).. Melyik verzióval lehetne aktiválni?
2011. aug. 14. 22:59
5/17 A kérdező kommentje:
A legújabb változatát sem engedi feltelepíteni, pedig ott már zöld kör van a telepítésnél.. Mivel lehetne megoldani, hogy eredetinek higgye?
2011. aug. 15. 10:39
6/17 A kérdező kommentje:
Fekete képernyő, belépéskor mindig feljön, hogy szoftverhamisítás stb..
2011. aug. 15. 11:10
7/17 Electronicperson válasza:
töltsd le a Watt activatort az a legjobb.
8/17 anonim válasza:
Figyu: Töröld ki a KB971033 nevű frissítést, az nem engedi ha ez megvan restart utána DAZ 2.0.5 és menni fog, menni kell neki!!
9/17 anonim válasza:
szerintem ments ki mindent ami kell,lökd újra,és NE FRISSÍTS! én is ezt használom :D
10/17 A kérdező kommentje:
Ki töröltem azt a bizonyos frissítést, megvolt a resi, de még így sem engedi feltelepíteni a DAZ loadert. Töröljem ki az összes frissítést? Nem nagyon akarom újrarakni a Windows-t.
2011. aug. 18. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!