Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Nem megy az slmgr rearm...

Nem megy az slmgr rearm parancs. A windows rájött, hogy nem eredeti, ezért kellene nekem azt használni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Futtatom rendszergazdaként a parancsot, de azt írja ki, hogy:A megadott nevet a rendszer nem ismeri fel belső vagy külső parancsként, futtatható programként, vagy kötegfájlként. Mit tegyeK?
2011. aug. 14. 10:38
1 2
 11/17 anonim válasza:
A frissítéseket nem kell, nincs köze hozzá akkor ott valami más gond lesz, remélem nem valami buherált-torrentes szart szedtél le, sima alap kell pl: kiszivárgott msdn-es lemezkép na az a jó
2011. aug. 19. 16:55
 12/17 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, ezzel az op rendszerrel nem volt semmi probléma, de jó lenne elhitetni vele, hogy eredeti..
2011. aug. 20. 11:28
 13/17 anonim válasza:
Akkor szerezz be egy érintetlen lemezképet az a biztos.. és dazzal toljad neki akkor jónak kell lenie
2011. aug. 20. 19:05
 14/17 anonim válasza:
egyébként meg az lehet hogy a frissítés installert törölted,de attól még az ott van...én még mindig úgy gondolom,hogy újra kell dobni.ez nem azt jelenti,hogy ezzel mindent törölni kell,mivel van olyan funkció(legalábbis XP-nél)hogy csak a windowst cseréli,a fájlok maradnak
2011. aug. 27. 11:08
 15/17 Electronicperson ***** válasza:
töltsd már le a watt activátort az mindegyikhez müxik hiddj nekem :D
2011. aug. 28. 20:05
 16/17 A kérdező kommentje:
Már azt is próbáltam.
2011. aug. 31. 18:00
 17/17 anonim válasza:

1. remove wat -tal letörölni a feketeképernyős rinyát

2. daz loader legújabbjával aktiválni

nekem így mindig jó...

2012. jún. 29. 01:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!