Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Most 18 éves vagyok idén...

Most 18 éves vagyok idén érretségizem és szeretnék tovább főiskolára menni, de mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ma katarzist éltem át és szeretnék főiskolára menni. Viszont tudom, hogy anyum nem menne bele. Ő nem akar elengedni iskolába , csak levelezőn. Nem tudok mit tenni, már annyira belém beszélte, hogy ne menjek fősulira, de ma megváltozott minden, szeretnék menni. Hogyan bizonyítsam be neki, hogy tényleg komolyan gondolom. Tudom, hogy nem finanszírozna az egyetemi tanulásom ( állatorvos)

2013. okt. 1. 21:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Akkor a kolit miből fedezed? (gondolom Ausztria, ott vannak ezek a feltételek)

Tudsz diákmunkát állatorvosi mellett végezni? (szerintem nem, de ez az én véleményem)

Van e osztrák diákhitel, amit felvehetsz? Bízol-e magadban hogy elvégzed?

2013. okt. 4. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!