Most 18 éves vagyok idén érretségizem és szeretnék tovább főiskolára menni, de mit tegyek?
Állatorvost egyetemen képzik, nem főiskolán.
Anyukád engedélye nem kell hozzá, se a jelentkezéshez se semmihez. Ez a te életed nem az övé. Nem kell meggyőznöd, ez a felnőttség és a komolyan gondolod első próbája.
Magyarországon sincs semmi probléma a felvételivel.
Nem akarlak megbántani, de elég légből kapottnak tűnik nekem ez az ötlet.
Nem lehetetlen a külföld csak minimális az esélye.
Javítson ki valaki, de én olyan külföldi egyetemet nem tudok, ahol szülői támogatás nélkül el lehet indulni, még akkor sem ha nincs tandíj. Akkor jókora összeget össze kell gyűjtened ahhoz hogy el tudj indulni. Az ösztöndíjak már az ottlétre vonatkoznak, de oda is kell érned, stb..valami költség mindenütt van. Ha ebben nem támogatnak otthon, és nem nyersz valaki szuper ösztöndíjat ami tényleg mindent fedez, akkor marad a magyar egyetem.
Az egy jó kiindulópont akkor. Mennyibe kerül egy szemeszter?
Van lehetőség ösztöndíjra? Mennyire van messze? Meg tudsz e élni kint valamiből? stb
Beszélsz e angolul vagy németül (nem tudom milyen nyelv kell) olyan szinten, hogy a nehéz tananyagot elsajátítsál idegen nyelven?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!