Ügyvéd vagy mérnöknek érdemesebb tanulni?
Szia. Hét a kettő , hogy is mondjam.. ha finoman szeretnék fogalmazni , akkor azt mondanám , elég eltérő érdeklődést követel.
Én gépészmérnökin vagyok most első éves , de 11-es koromtól ide készülök , meg műszaki középsuliba jártam. Az érettségim , egyébként szín jeles lett , tehát végülis , aki meg tudja tanulni a matekot meg fizikát , az a irodalmat is meg tudja meg a törit is , míg fordítva közel sem biztos , bár az más kérdés , hogy van-e hozzá kedve (mármint irodalmat meg törit tanulni , nekem pl. volt :D)
Fizika nélkül nem érdemes szerintem ide jönni , mert kb. az első pl. géptan előadáson utána megkérded magadtól , hogy minek is jöttél ide ?
Nekünk is vannak tölteléktárgynak berakva ilyenek , hogy jogi ismeretek meg filozófia és nagyon örülök , hogy a többi nem ilyen "megolós tárgy" hanem inkább érteni kell.
Nem tudom hozzád melyik stílus van közelebb , nekem középsuliban ment mind a kettő ( magolás pl. irodalomnál , értés meg pl. fizikánál) de abból elég volt annyi :)
Közgazdászon nem gondolkoztál ? :)
Ahhoz kell matek , viszont fizika nem és van "tanulós" része is bőven...
Ne a szüleidre hallgass , arra menj , ami jobban érdekel.
Ha van még kérdésed írj privátot nyugodtan.
Szia
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!