Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ahhoz hogy főorvos legyek,...

Ahhoz hogy főorvos legyek, mit kell tennem?

Figyelt kérdés

Hány évig kell suliba járnom és meddig kell gyakornoknak lennem?

vagy hogy van az egész és milyen tantárgyak kellenek ozzá???

2009. nov. 6. 13:17
1 2
 11/12 anonim válasza:
személy szerint nekem is esélyes az orvosi egyetem,és szertintem nem az idő a lényeg,hanem hogy már akkor is élvezed amit csinálsz,mikor még csak rezidens vagy egy doktor mellett.ennyit tudok tanácsolni. ha igazán orvos akarsz lenni, ne az idővel törődj.
2009. nov. 7. 12:42
 12/12 anonim ***** válasza:

heh:) Sry^^ de ezen a kérdésen csak nevetek..

Először is..kicsim attól,hogy orvosnak tanulsz nem leszel főorvos...Másodszor pedig könnyebb lenne bármit mondani ha elmondod milyen orvosnak akarsz tanulni....

De ha ide volt időd feltenni a kérdést ugyan lett volna időd a google-ba..mind1..Kémia és biosz értettségi..valamenyik emelt szinten..És egyetem is szükséges..ami hosszú és nehéz..és 1-2 nyelvvizsga nem árt...:S már ne haragudj de ha egyszer "orvos leszel"nem szívesen mennék hozzád nézve azt ,hogy ilyen megfogalmazatlan...rossz helyesírású kérdést tettél fel..

2009. nov. 8. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!