K.veronika199 kérdése:
Milyen Pécsi iskolákat ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Most 8. vagyok és arra lennék kíváncsi hogy ki hova jár itt Pécsen és mi róla a véleménye osztályról, tanárokról, ilyesmi meg esetleg hogy miben erős a suli?2013. szept. 21. 17:58
1/9 anonim válasza:
Én most kezdtem a 9.-ik osztályt az ANK-ban,és szeretem,jó suli. A legerősebb osztály a két tannyelvű,ott nagyon "teperni" kell. Nagyon jó osztályom van,jók a tanárok (kivéve a matektanárt azt nagyon nem bírom) de összességében jó suli.
2/9 anonim válasza:
Én is nevkos vagy szertem :D bár én társadalomismeretre járok , 1.ső ki tanít ?:)
3/9 anonim válasza:
A *pécsi kisbetűvel irandó.
Én a Nagy Lajosba járok, na ez tényleg kemény suli, de nagyon szeretem :) 11.-es vagyok, biosz-kémiára járok.
A tanárok legtöbbje tök jóarc :)
4/9 anonim válasza:
B-s vagyok,a matektanárra gondolsz? Ignácz vagy,hogy kell írni. Gondolom az ofőt vágod(Tisi).
6/9 anonim válasza:
Jaaaj te szegény engem nem tanít de hírből ismerem :D kitartás elv 2.től jobb :D
7/9 anonim válasza:
Köszi,remélem is :D minden órán 1 percig tornáznunk kell... te hányadikos is vagy?
8/9 anonim válasza:
Úristen ,ezt még nem is hallottam, én 11es vagyok :)
9/9 anonim válasza:
Szia.Én a Babitsban koptatom a padokat.Szeretem,jó suli.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!