Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ajánlanátok iskolákat, ahova...

Ajánlanátok iskolákat, ahova felvételizhetnék?

Figyelt kérdés
Nyolcadik osztályba megyek szeptembertől, és mindenki szerint ideje lenne eldöntenem..Mindenképpen gimnáziumba szeretnék menni,lehetőleg Pestre, még esetleg Pest megyébe, mert ott lakok.:) Nem vagyok egy kitűnő tanuló, 3,7-4,0 között van az átlagom.Szeretem az irodalmat és az informatikát, különösen szeretek fogalmazásokat írni,verseket tanulni.A történelmet is szeretem,főleg a világháborús témákat.Az angoltanárom azt ajánlotta, hogy menjek olyan iskolába, ahol emelt óraszámba oktatnak angol nyelvet, mert a nyelvtanulás az erősségem.Igaza van, első óta tanulom a nyelvet, idén el akart küldeni alapfokúzni.Amik nem az erősségeim, az a biológia,földrajz,kémia, és a testnevelés se az erősségem.Hogy mi szeretnék lenni ha felnövök,azt még nem tudom, több dolgon is gondolkoztam már, hajlok az informatika felé is.Tehát sok dolog érdekel.XD A viselkedésem nem mindig kifogástalan,de ezeken tudok csiszolni, annyi a baj velem hogy néha nagy a szám.^^ Az érdeklődési köröm tág, szeretem az animéket, az internetes játékokat, a zenét etc. Remélem nem írtam le túl sok érdemtelen információt,és tudtok nekem ajánlani iskolákat.^^

2013. aug. 25. 13:39
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!