Szélerőmű mérnök szeretnék lenni. Milyen szakra jelentkezhetek majd, és mennyinyagjábólaponthatár?
Figyelt kérdés
Nem nagyon találtam magyar szakokat. 15 éves vagyok de nagyon tetszik nekem ez a munka. Gondolom Fizika az alap.
Jó lenne külföldi egyetem is csak legyen . :) Köszi
2013. szept. 7. 16:32
1/1 anonim válasza:
Hát alapszakon szerintem nincs olyan ami kimondottan erre szakosít. Max. mesteri, de talán még az sem. A legvalószínűbb, hogy konkrétan erre szakosodni csak akkor tudsz, amikor egy ezzel kapcsolatos intézménynél, cégnél dolgozol. Kiindulópontnak olyan szakot (alap majd mesteri) kereshetsz (www.felvi.hu) ami energetika, megújuló energiaforrások, esetleg mérnöki fizika doméniumban van. Ponthatárokat az előbbi honlapon találsz. Minden esetre, matek, fizika mindenképp kell, nekiállhatsz már most komolyan venni őket, ha eddig nem tetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!