Lehetséges ilyen? Van erre valami törvény?
Felnőtt esti tagozatra járok, és nem vagyok elégedett az egyik tanárommal, viszont a többit nagyon kedvelem, nem szívesen hagynám ott ezt az iskolát, de ha nincs más lehetőség megteszem.
Szóval lehet-e olyat kérni az igazgatótól hogy mondjuk az adott tárgyból amit tanít ez a tanár, egy másik tanárnál vizsgázhassak? (természetesen iskolán belül)
És még egy kérdés lenne, ha valaki év végi vizsgán 2x húz, és amúgy 5-ös lenne a felelet hogy lehet hogy kettest kap?
Én úgy tudom hogy 3-asnál rosszabb jegyet nem adhatott volna.
(mindezt úgy hogy mindenki más puskázott,és ő is látta, mégis 4-5 ösöket kaptak, én tanultam egyedül, és pont sikerült belehúznom abba a kettőbe amit annyira nem értettem)és mégis én kaptam a legrosszabb jegyet.
És még egy kérdés lenne, ha valaki év végi vizsgán 2x húz, és amúgy 5-ös lenne a felelet hogy lehet hogy kettest kap?
Ha az első tételed visszaadod,mert nem tudod akkor ha engedik és húzol még egyet akkor az alapból már csak 3-as lehet maximum...Ebben az esetben te értékelted magad 5-re és a tanár 4-esre így jöhet ki a 2..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!