Hová menjek továbbtanulni (egyetem, főiskola)?
Figyelt kérdés
Helló! 19 éves vagyok, gimibe járok kb 4,8 az átlagom és emelten tanulok matematikát és történelmet. Viszonylag jó alapokkal vághatnék neki a felsőoktatásnak, azonban nem látok semmiben jövőt. Nem szeretnék itthon talpalni 150.000 Ft-ért diplomával sőt, a képzésem kétszeresét sem szeretném ledolgozni Magyarországon (röghözkötési törv.). A műszaki menedzseri pályán gondolkodtam eddig, de páran le szeretnének beszélni róla. Ti mit ajánlanátok? Hogyan tovább ? A válaszokat előre is köszönöm2013. jan. 19. 19:10
1/4 anonim válasza:
Külföldi egyetemeket néztél már? Egyébként nekem emelt töri-matekról egyből a közgazdász jut eszembe, de gondolom ezt már elvetetted itthon :)
2/4 A kérdező kommentje:
Külföldi egyetemekkel annyi a probléma, hogy nem tudnám finanszírozni. Az jó, hogy több országban is (Dánia, Svéd stb.) ingyenes az oktatás, de megélni nem tudnék. :/ A közgazdász pálya pedig elvetendő itthon egyértelműen + nincs semmi tudásom jelenleg ilyen téren.Köszönöm szépen a választ! :)
2013. jan. 19. 19:40
3/4 anonim válasza:
Még tudom ajánlani a felvi.hu-n (regisztráció után) tesztek kitöltését, és ha a végeredménnyel nem is értesz annyira egyet, jó ötleteket adhat. Mellesleg nekem tényleg az érdeklődésemnek megfelelő szakokat adott ki, mondjuk 70%-ban. ;)
4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen ! :)
2013. jan. 20. 02:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!