Mi legyek? Minek tanuljak?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok. Most megyek 8. osztályba. A segitségeteket szeretném kèrni, hogy milyen középiskolába menjek. Szívesen foglalkoznék a pénzügyekkel, szervezéssel, tervezéssel. Szeretem az infót, a matekot, a rajzot éz szívesen használom a német nyelvet. Kitűnő tanuló vagyok. Jó a kommunikációs készségem is. Ti mit ajánlanátok?2013. aug. 30. 15:55
1/3 anonim válasza:
Szia!
Ha tényleg ennyire jó tanuló vagy, és ahogy látom, sok minden is érdekel - akkor talán az lenne a legjobb, ha egy erősebb gimnáziumba mennél. Ha még nincsenek konkrét elképzeléseid arról, milyen irányba szeretnél elindulni, akkor válassz olyan helyet, ahol nincsen külön szakosodás az érettségi előtt. Így az utolsó pillanatban is kitalálhatsz valamit. Én ezt ajánlom.
Ha valamilyen szakközépiskolába mész, vagy olyan tagozatra, ahol valamit emelt óraszámban tanulsz eleve, más tárgyakat viszont kb. semennyire, fennáll a veszélye annak, hogy később meggondolod magad, és rájössz, hogy amit eddig tanultál, nem is érdekel igazán.
2/3 anonim válasza:
Inkább a középiskolában jöjjön rá mint a felsöoktatásban.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Èn arra gondoltam, mivel a nyelv minden szakmáma jól jön, kéttannyelvű gimibe mennék :)
2013. aug. 30. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!