Lehet egyszerre több okj-s tanfolyamra jelentkezni, úgy hogy végül csak az egyikre megyek, vagy más javaslat az alábbi problémára?
Figyelt kérdés
A lényeg az, hogy jelentkeztem egy okj-s tanfolyamra ahova szeretnék menni, szeptember 15-én indul, de előfordulhat(azért remélem nem fog) hogy nincs meg a kellő jelentkező és nem indítják. Ilyenkor mi a teendő, szeptember 15-én még jelentkezhetek máshova felvesznek utólag, vagy lehet olyat, hogy több helyre is jelentkezek. Csak azt meg furcsának találom kicsit, ha több helyre jelentkeznék és utólag mondom, hogy mégsem...2013. aug. 29. 09:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!