Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Megéri e OKJ-s programozó...

Primadonnaa kérdése:

Megéri e OKJ-s programozó tanfolyamra menni?

Figyelt kérdés
Programozó/Szoftverfejlesztő OKJ-s képzésre szeretnék jelentkezni, és egyrészt érdekelne ezzel a szakmával kapcsolatban minden, amit tudni kell róla, másrészt meg, h el lehet e helyezkedni OKJ-s végzettséggel is vagy egyetemi kell hozzá?

2013. júl. 31. 11:47
 1/6 iostream válasza:
Tudással és tapasztalattal lehet elhelyezkedni.
2013. júl. 31. 11:50
 2/6 anonim ***** válasza:

Jól mondja az első, de másból sem áll ki az egész egyetem mint a programozásból, miért nem oda mész akkor? Mert megérteném ha a többi ág érdekelne-e téren, mert viszont sok olyan csak OKJ-s képzésben található meg.

[link]

2013. júl. 31. 11:55
 3/6 anonim ***** válasza:
És nagyban függ a képzés helyétől, valahol csak leadják az anyagot, hozzá nem értő tanárokkal, hogy bezsebeljék a pénzt, na azzal biztos nem kapsz versenyképes tudást.
2013. júl. 31. 11:56
 4/6 A kérdező kommentje:

Nekem ez már másoddiploma lenne, és ha egy mód is van rá, akkor elkerülném az egyetemet.

Írtátok, h nem mindegy, h melyik iskola képzésére jelentkezem. Véleményetek szerint, melyik a legjobb?

2013. júl. 31. 13:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha csak nem akarsz vele pontszámot növelni, hogy több esélyed legyen bekerülni informatikai főiskolára, akkor elkerülném a programozós OKJ képzéseket. Túl rövidek, lazák és az alkalmazott tanárok is elég amatőrök ahhoz, hogy ilyen nehéz anyagokat használható szintig meg tudjanak tanítani. Ennek fényében pedig az elhelyezkedés is bajos, mivel itt komoly hozzáértésről van szó, amit ezekben az iskolákban nem tudnak megfelelő szinten oktatni. Nagyjából mindegy, hogy melyik OKJ iskolát választod, mert nem nagy különbség van köztük. Egyet viszont kiemelnék, amit mindenképpen felejts el: LIA iskola. Itt nemhogy értelmezhető oktatást nem kap az ember, hanem kerek perec semmit nem csinálnak. Bemész, aztán nyomhatod a Facebookot meg bármi mást, aztán le tojva.
2013. júl. 31. 20:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Ma még egész nap ez után olvasgattam, és előkerült tényleg a LIA, nézegettem is, de annyira nem tetszett, akkor még szerencse! Köszönöm szépen a hozzászólásokat!
2013. júl. 31. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!