Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha valaki megbukott 10-ben,...

Ha valaki megbukott 10-ben, akkor attól még kezdhet esetleg másik iskolában 11-ben?

Figyelt kérdés
Vagy,hogy megy ez?
2013. aug. 25. 19:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem ha megbukott 10-ben akkor 10 osztályt kezdhet másik iskolában.
2013. aug. 25. 20:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is úgy tudom, ahogyan az első válaszoló, 11.-et csak akkor lehet kezdeni max., ha a pótvizsgán átmegy, egy másik intézményben újra 10.et kell végigjárni.
2013. aug. 25. 20:17
 3/5 anonim ***** válasza:
39%

Pont azért van a pótvizsga.

Az még egy javítási lehetőség.

És akkor még másik iskolát sem kell keresni

2013. aug. 25. 20:19
 4/5 C2H5OH ***** válasza:

Ugyan ebben a cipőben voltam én is pár éve. Tizedikben megbuktattak fizikából, mert hellyel-közzel tényleg szart sem csináltam a suliban, maximum melegedni jártam be.

Ezen alul csak akkor olvasd el, ha a személyes kis történetem és tapasztalataim kicsit is érdekelnek, én ajánlom.

A pótvizsgán is szépen elhasaltam, így újra kellett kezdenem az 10. évet úgy, hogy minden volt osztálytársam szépen ment tovább. Szerencsémre ugyan abban a suliban tudtam folytatni, mert ha végleg eltanácsolnak, akkor most nem lennék itt. Hidd el, szörnyen rossz volt úgy is hogy egy végtelenül befogadó és szeretetteljes másik osztály várt... viszont az az érzés amit akkor érzel azt tényleg nem kívánom senkinek.

A történet szépsége az, hogy idén ötösre érettségiztem matekból és emelt kémiából. Kettőt tippelhetsz, hogy ezt minek köszönhetem. Na meg persze annak, hogy rájöttem a saját hibámból (sajnos akkora lángész nem voltam hogy máséból okuljak, hehe) hogy nagyon nem jó amit én éppen akkor produkáltam és ezen sürgősen változtatni kellene. Mondjuk az eredményeim mellett kevés munka nincsen, de ha ez nincs akkor tényleg lőttek a dalnak és most a fene tudja hol lennék. Hát nem egyetem előtt, az biztos.

Egyes emberek tényleg csak a végletes dolgokból tanulnak. Remélem te is olyan vagy, aki hajlandó belátni mit rontott el. Ki tudja mi lehet még a fejedben, kedves kérdező.

2013. aug. 26. 01:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Melyik tantárgy(ak)ból mész pótvizsgára?
2013. aug. 27. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!