Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » S. O. S Elkezdtem egy sulit...

S. O. S Elkezdtem egy sulit (OKJ) távoktatásban, de messze van a suli székhelye. Levizsgázhatok másik városban, egy másik iskolában? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Elkezdtem egy szakot távoktatásos formában,a gyakorlati részt (200 óra) teljesítettem,modulzáróim rendben és nem sokára vizsgázok, de most eszméltem csak rá,hogy nagyon messze kéne elutaznom a konzultációs napokra(4 nap,ráadásul 2 városban). Ugyan ezt a szakot a lakóhelyemtől 60 km-re is indították,csak egy másik iskola szervezte(mind a 2 iskola egy "Kft.") Lehetséges, hogy a lakóhelyemhez közelebbi iskolában vizsgázzak? Írnék kérvényt is,ha kell.
2012. dec. 15. 18:55
 1/1 anonim ***** válasza:
Telefonon kérdezd meg őket, de nem valószínű, hogy engedélyezik, mert ha egy cég is, akkor is egy másik intézményről van szó.
2012. dec. 30. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!