Miből kell érettségiznem, hogyha Állam- és jogtudományi karra szeretnék jelentkezni?
Figyelt kérdés
2 év múlva ugyan,de előrehozottat szeretnék, amiből kell.
Szóval mi az, ami feltétlen kell, és mi az, ami csak pozitívum, ha megvan?
előre is köszi.
L/17
2009. okt. 30. 12:07
1/7 anonim válasza:
magyar nyelv irodalom, történelem
2/7 A kérdező kommentje:
azta!! csak ennyi?? dejóó:)
2009. okt. 30. 12:17
3/7 anonim válasza:
Érettségizned természetesen kell magyarból, matekból, töriből, egy idegen nyelvből és minimum egy választott tárgyból. Ha kérdés az, hogy miből illik, vagy kell EMELT SZINTŰ érettségit tenned, akkor az valóban magyar és töri.
De legjobb, ha megnézed a www.felvi.hu-t.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi:) néztem már ezt a honlapot...
amúgy az emelt érettségi több pont?
2009. okt. 30. 12:44
5/7 anonim válasza:
Midnenképpen emelt szintűt tegyél, mert nem tudhatod hogy mit találnak ki következő évben aztán nehogy emiatt kelljen újraérettségizned mindenből és veszteni 1 vagy 2 évet.
Jó pontot kell elérned mindenből, mert van miből válogatniuk..
6/7 anonim válasza:
csak majd NE nyelvből emeltezz, mert azt nem számítják be!! nem kapsz érte plusz 40 pontot..:S én is megszívtam! viszont nyelvvizsgád meg legyen!! :)
7/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek:)
2009. dec. 10. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!