Pázmány vagy Károli? Jogi kar!
Figyelt kérdés
Melyik a "jobb", ha lehet ilyet mondani? Hiszen a jog mindenhol nehéz, de érdekelne, hogy melyikre éri meg inkább jelentkezni, hol érezném jobban magam, melyik színvonalasabb?2013. aug. 20. 18:01
3/8 anonim válasza:
Szeged/ jog nem érdekel?
Vagy a Miskolci egyetem/ jog?
Esetleg Debrecen
4/8 A kérdező kommentje:
abból kifolyólag, hogy budapesti vagyok, nem igazán :)
2013. aug. 20. 20:09
5/8 anonim válasza:
A Pázmány az egyik legjobb jogi kar az országban, sok jót hallani felőle, míg a Károliról kevésbé. Mindenképp előbbit mondanám színvonalasabbnak.
Én az ELTE jogi karára járok, az nem érdekel pestiként?
6/8 A kérdező kommentje:
igen, nekem is a Pázmány a legrokonszenvesebb
igazából elgondolkodtam az ELTÉ-n, de vannak kifogásaim vele szemben
2013. aug. 21. 18:25
7/8 anonim válasza:
Nos te tudod, de én a pesti egyetemek közül mindenképp csak a Pázmányt és az Eltét tekinteném alternatívának.
8/8 anonim válasza:
Pázmány jobb és a neve is elismertebb. :)
Nagyon fogod szeretni, mert nagyon tüneményesek az oktatók és értékelik ha pl a nappalisok órájára beülsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!