Károli vagy Pázmány, ha pszichológiáról van szó? Miklyen érvek szólnak pro és contra egyik, illetve másik?
Gyakorin még olyan emberrel nem találkoztam, aki mindkettőre járt volna, hogy legyen összehasonlítási alapja, én pl. a Károlit nem ismerem. A Pázmány gyakorlatias, jó óráink vannak jó tanárokkal, eddig nem volt olyan, amire nem érte meg bejárni. Mostani elsősök kicsit sokan vagyunk a többi évfolyamhoz képest, de még így sem annyian, mint az ELTE-n. Nem tudom, mit mondhatnék róla, ha érdekel valami, kérdezz.
Hátrányának egyedül a székhelyét mondanám, bár ez is nézőpont kérdése, én szeretek itt lakni. A Pestről kijárás viszont néha macerás, ha késik a vonat...
Szia
Én a Károlira járok mesterképzésre,illetve az alapképzést is itt végeztem.Voltam most felvételizni a Pázmányon,szóval ez alapján és az oda járó ismerősök véleményét felhasználva azt tudom mondani,hogy hasonló a kettő hangulata,mert alapvetően kevesen vannak az évfolyamokon mindkét egyetemen.Mindkét helyen jó az oktatás és gyakorlatias a képzés.Szerintem menj el a nyílt napokra,és nézd meg mindkét egyetemet.Minden ember más,lehet,hogy ami nekünk vagy nekem tetszik,az neked egyáltalán nem fog.
Ha van még kérdésed,szívesen válaszolok itt vagy privátban.
A nyílt napok a következő időpontokban lesznek:
Károli BTK: 2012. január 25. 11 óra
Helyszín: 1088 Budapest, Reviczky u. 4.
Pázmány BTK: 2012. január 26. 8:30 - 14 óra
Helyszín: 2087 Piliscsaba, Egyetem u. 1., Stephaneum Aula
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!