Menjek tanári képzésre, vagy ne?
Szia!
Szerintem a mai fizetési viszonyok között anyagilag nem éri meg a tanárság, már csak azért sem, mert nem akkor fogsz több pénzt kapni, ha jól végzed a munkád, hanem ha minél több éve dolgozol, én úgy tudom. Ez egy átlag nem állami munkahelyen szerintem másképp van, ha jól dolgozol, többet kapsz. Tanárnak én úgy vélem, akkor érdemes menni, ha olyan "mindenáron tanár" típus vagy... :-) De ha azért van vonzalmad, akkor azért meg lehet élni, csak nem nagy luxusban, illetve ha nem Te vagy az egyedüli kereső. Jól gondold meg, okosan. :-)Szurkolok, hogy megtaláld az utad!
Szia!
A töri-magyar alapszakot elvégzem, így az a diplomám meglesz, de most úgy állok, hogy végül nem megyek tovább tanári MA-ra. Most készülök a felsőfokú angol nyelvvizsgára, szeretnék elkezdeni megtanulni németül, felfrissíteni a holland nyelvtudásom, elkezdek valamit még tanulni jövő tavasszal és így, több lábon állva hátha jó lesz majd. Köszönöm válaszod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!