Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Gáz ha gimibe járok és azon...

Gáz ha gimibe járok és azon gondolkodok hogy milyen OKJ-s képzésre menjek érettségi után?

Figyelt kérdés

mikor 8-os voltam nagy lendülettel mentem gimibe, meg akartam mutatni h milyen okos is tudok lenni, itthon napi 3-4 órán is tanultam/tanulok, de egyre elkeseredettebb vagyok. a tavaly év végi átlagom 4,5 volt, de nem érzem úgy h én tudnék is ennyit, ezt a jó átlagot a gyenge tanároknak köszönhetem. még 2 évem van a gimiből, de az eltelt 2 hétben csak leszúrást és megaláztatást kaptam a tanároktól, mert év elején mindenből iratnak egy szintfelmérőt, és bizony nem egy tantárgy van amiből engem emeltek ki, h én vagyok a leggyengébb. nyelvvizsgára esélyem sincs és nincs olyan tantárgy se ami iszonyúan érdekelne, jövőre kell faktot választanom, de fogalmam sincs mi legyen az...

ez az elmúlt 2 hét teljesen letört, totál szerencsétlenségnek érzem magam... :(

sulit nincs esélyem váltani, de ma már azt nézegetem h milyen okj-s képzések vannak, mert úgy érzem semmi esélyem nem lenne fősuliba, vagy egyetembe bekerülni, szerintetek kár még ilyenen gondolkodnom vagy ti is ezt tennétek a helyembe?

2012. szept. 14. 16:51
 1/1 anonim ***** válasza:
Csak ezért ne ad fel az egyetemet ha azt szeretnéd. Különben egyetemen is van felsőfokú szakképzés ott ha nem idegenforgalmi vagy ilyen üzleti akkor ne kell nyelvvizsga az elvégzéséhez.
2012. szept. 14. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!