Gáz ha gimibe járok és azon gondolkodok hogy milyen OKJ-s képzésre menjek érettségi után?
mikor 8-os voltam nagy lendülettel mentem gimibe, meg akartam mutatni h milyen okos is tudok lenni, itthon napi 3-4 órán is tanultam/tanulok, de egyre elkeseredettebb vagyok. a tavaly év végi átlagom 4,5 volt, de nem érzem úgy h én tudnék is ennyit, ezt a jó átlagot a gyenge tanároknak köszönhetem. még 2 évem van a gimiből, de az eltelt 2 hétben csak leszúrást és megaláztatást kaptam a tanároktól, mert év elején mindenből iratnak egy szintfelmérőt, és bizony nem egy tantárgy van amiből engem emeltek ki, h én vagyok a leggyengébb. nyelvvizsgára esélyem sincs és nincs olyan tantárgy se ami iszonyúan érdekelne, jövőre kell faktot választanom, de fogalmam sincs mi legyen az...
ez az elmúlt 2 hét teljesen letört, totál szerencsétlenségnek érzem magam... :(
sulit nincs esélyem váltani, de ma már azt nézegetem h milyen okj-s képzések vannak, mert úgy érzem semmi esélyem nem lenne fősuliba, vagy egyetembe bekerülni, szerintetek kár még ilyenen gondolkodnom vagy ti is ezt tennétek a helyembe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!