Szerintetek melyik a legjobb orvosi szakirány?
Figyelt kérdés
Felvettek orvosi egyetemre, de nem tudom, ha eljön majd a szakosodás ideje, mit válasszak. Persze ráérek még nagyon, de érdekelne, hogy ti melyik szakirányt tartjátok a legelismertebbnek/izgalmasabbnak/kifizetődőbbnek. Leginkább a sebészet érdekel, vagy a mentőorvosi karrier, azonban szeretnék családot is a jövőben és ezt nehéz lenne összeegyeztetni.
Nem csak "bennfentesek" véleménye érdekel, de kérlek fejtsd ki hogy mit is gondolsz a dologról, és miért, sokat jelentene. Köszönöm! :)
2013. aug. 12. 20:27
11/14 anonim válasza:
én mellkassebész szeretnék lenni :)
12/14 anonim válasza:
Lehet fura, de szerintem az onkológia is elég érdekes, mármint maga a betegség miatt. Mint onkológus, nemcsak az embereket kezelnéd/gyógyítanád/enyhítenéd a fájdalmaikat, hanem lenne lehetőséged bekapcsolódni klinikai kísérletekbe a rákkutatással kapcsolatban. 2 az 1-ben :)
13/14 anonim válasza:
Én újszülöttgyógyász szeretnék lenni. Egészen egyszerű oka van, az én életemben egyetlen dolog szent és sérthetetlen, az pedig egy kisbaba. Szerintem minden kisbabának ugyanonnan kéne indulnia.. a nulláról, mert ők teljesen egyenlőek, mindegyikük tiszta lappal indul legyen fehér vagy fekete, vörös vagy barna hajú, teljesen lényegtelen. Ennek ellenére van aki már rögtön minusz ötvenről indul és annyit kell küzdenie, amennyit én épp ésszel fel sem tudok fogni. Szóval 100%ig biztos vagyok benne hogy nekik áldozom az életemet. Nem mellesleg a világ legjobb érzése lehet amikor valaki megment egy picuri életet és látja a szülők mérhetetlen boldogságát. Nekem semmilyen másik szak nem jelentene ekkora örömet mint ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!