Idősebbek is vannak az egyetemen nappali tagozaton?
Figyelt kérdés
Most nem jött össze az egyetem és vszínű, hogy csak pár év múlva. A nappali szakoknak van vmi korhatára?2013. júl. 27. 12:08
1/10 anonim válasza:
Nincs korhatár, akár 80 évesen is jelentkezhetsz. Egyébként igen, vannak idősebbek is.
2/10 anonim válasza:
Igen, vannak idősebbek is, általában 20-30 év között vannak az emberek, de az ennél idősebbek sem ritkák. A felvin írták, hogy a legidősebb felvételiző 70 valahány éves (azt hiszem 74), a nagybátyjám 40 évesen kezdte el az egyetemet.
3/10 anonim válasza:
bízok benne én is hogy vannak idősebbek is, mert én is most kezdem 25 évesen, igaz csak egy felsőfokú szakképzést.
4/10 anonim válasza:
Nincs korhatár.
Csak az idősebbek azért szoktak levelezőre menni, mert nekik dolgozni kell mellette, nem tartják el őket.
De ettől függetlenül akár 120 évesen is mehetsz nappalira.
5/10 anonim válasza:
én most kezdem 22 évesen, ne parázz:D
6/10 anonim válasza:
Én is most kezdem nappalin, pedig én már 36 éves vagyok! :)
7/10 anonim válasza:
Nalunk a "legidosebb" 31 eves. Az atlagkorosztaly 21, szoval ahhoz kepest az mar idos, de nagyon szeretjuk ot, teljesen jol beilleszkedett.
8/10 anonim válasza:
3-as! A 24 éves kor az egyáltalán nem öreg még. Én is eddig fsz-re jártam, 18 évesen kezdtem, de én voltam a legfiatalabb, a többiek 20-21 évesek voltak, de voltak 25-ből 6-an akik 23-24-25 évesek voltak, mert már volt egy diplomájuk vagy eddig nem érezték szükségét a továbbtanulásnak, stb. Szóval egyáltalán nem leszel idős oda, ne aggódj!
9/10 anonim válasza:
Én is láttam pár idősebbet
Bár volt olyan, aki "kiegészítő" képzésre járt,
nem alapképzésre (mert az már megvolt neki)
Harminc év alatt nem számít a hallgató "idősnek"!
10/10 anonim válasza:
én vagyok a 3-as hozzászóló
köszönöm kedves 7-s hozzászóló, most megnyugtattál hogy vannak még azért az én korosztályomban is nappalin, azt hittem tök gáz lesz, de hát nekem csak most nőtt be a fejem lágya...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!