Hova menjek továbbanulni?
Az a helyzet hogy szeptemberben elkezdődik az iskola , és mindenkinek van elképzelése hova akar menni. Nos nekem nincs. Csak annyi hogy menék közgazdasági szakközépbe .Anya azt mondta , hogy kell még plusz 2 iskolát megjelö hogyha esetleg nem vennének fel KÖZGbe.
Egyedül matekból lettem hármas év végén, és a többi négyes-ötös. irodalom-nyelvtan:4 , történelem:5 , angol nyelv:5 , matematika : 3 .
Elképzelésem sincsen szóval szeretnék segítséget kérni hogy Bács Kiskun megyében hol lehet jó iskolákat találni.
Amiben úgy jó vagyok az a szervezés, és a törit is nagyon szeretem. Emellett táncolok, de táncművészeti suliba meg csak ballet iskolák vannak. Mondjuk elég hajlékony vagyok meg minden , de nem hinnm hogy egy fél év alatt el tudnám sajátítani a balettet. Segítsetek légyszi , nagyon fontos! :c
L/13
Közgazdaságra pedig kell a matematika, anélkül nem fog menni. Egyébként ha helyi KÖZG-be akarsz menni, szerintem nem kell félned a visszautasítástól. Én a hetediket már kecskeméti gimnáziumban kezdtem, egy volt osztálytársamat felvették a KÖZG-be, pedig ritka gyenge tanuló volt. Biztosan fel fognak venni, mindenhova kellenek a diákok, de ha nem megy a matek, szerintem tényleg el kellene gondolkozni a továbbtanulási irányzaton...
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!