Hogyan tanuljak, mert ha már most nem tudok akkor mi lesz majd később?
Figyelt kérdés
Csak hetedikes vagyok, de nem értek semmit sem amit tanulok. Gyakorlatilag csak mindent bemagolok. Nagyon szeretnék valamilyen jó munkahayet kapni, de ha igy folytatom, akkor nem fogom vinni semmire az életben.. Az igaz, hogy lusta is vagyok, de elhatároztam magam, hogy ettől az évtől kezdve nyolcadik osztályban elkezdek tanulni. Csak az nem tudom, hogy hogyan.. ? Kérlek segitsetek és mondjatok olyan tanulási formákat, amivel a lehetp legkönnyebben megtudom tanulni a kiadott leckét. Előre is köszönöm, mindenkinek zöld kéz megy, aki csak probálkozik is, hogy valami érthető választ adjon.2013. júl. 20. 14:45
11/11 anonim válasza:
Az a baj, hogy magolsz, azt elfelejted, valószínű, hogy hiányzik az alaptudásod, amivel a későbbiekben nagyon megszívhatod. Középiskolában nem fogják újra megtanítani az alapokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!