Szerintetek lehetnék légiutaskisero?
Figyelt kérdés
En megpròbalhatom?!
Mik a kovetelmenyek?!
kepfeltoltes.hu/view/130703/IMG_20130703_200451_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Hogy kell oda jelentkezni igazabol?
Erettsegi utan lehet egybol?
2013. júl. 4. 17:53
1/24 anonim válasza:
Szrintem igen...Ez nem kinéezttől függ..el kell érni egy bizonyos magasságot és asszem beszélned kll 1-2 idegen nyelvet is..Tanfolyamon "kiképeznek" és mehetsz is.
3/24 anonim válasza:
Ahhoz szépnek és kedvesnek kell lenni elsősorban.
4/24 anonim válasza:
Te aztán elég buta vagy....
Ha a követelményekről akarsz megtudni valamit, akkor ne itt a SZERELEM, SZEX kategóriába kérdezgess... először is.
Igényes külső mellett több nem kell, a követelményekről meg a légitársaságok oldalán, vagy ide vonatkozó fórumokon olvasgass inkább!!
5/24 Zakathol válasza:
Azt nem tudom, de engem igazán elkísérhetnél meginni egy kávét :D
6/24 anonim válasza:
nem árt ha beszélsz több nyelven folyékonyan is
7/24 anonim válasza:
Feküdj le mindenkivel, és tuti sikered lesz.
8/24 A kérdező kommentje:
Veletlen tettem ide a kerdest es nem vagyok buta
A kulso is szamit es ugytudom ez egy forum...
2013. júl. 4. 17:58
9/24 anonim válasza:
Szerintem igen. A külsőn amúgy se múlik.
10/24 anonim válasza:
És akkor most az én hibám, hogy ide tetted?... :D
Testvérem is erre a pályára pályázik, és most mondom számtalan oldal foglalkozik ezzel.... Ne itt kérdezd, mert nem ide való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!