Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen a szenvedélyes ember?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LePeDő kérdése:

Milyen a szenvedélyes ember? Milyen a szenvedélyes nő? Hogyan lehetnék az?

Figyelt kérdés

2013. jún. 22. 21:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez csak egy szó. Miért akarsz egy szó lenni?
2013. jún. 22. 21:29
 2/6 anonim ***** válasza:
28%
Szenvedjéé:D de amúgy tényleg ez olyan folyamatot hoz maga után ami miatt szenvedélyes leszel.
2013. jún. 22. 21:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Csak nem akarod megjátszani magad? Ha nem vagy az, akkor nem kell azzá válnod. Inkább maradj önmagad, az sokkal vonzóbb lehet. Igaz, nem mindenki számára, de biztosan akadnak majd ilyen emberek. Én egyszer szerelmes voltam egy nagyon visszafogott, félénk lányba, szóval hidd el, nem azon múlik, hogy szenvedélyes vagy-e, anélkül is szerethető vagy.
2013. jún. 22. 21:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy az vagyok-e... Milyen az, aki az?
2013. jún. 22. 21:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ha az lennél, akkor nem kérdeznéd meg. Másrészt meg ha azzá szeretnél válni, akkor nyilván nem vagy az. Máskülönben miért írtad volna ki a kérdést? Amúgy attól függ, az élet milyen területén nézzük a szenvedélyességet. Az is szenvedélyes, aki lelkesen tud magyarázni egy-egy témában, de az is, aki mondjuk hamar fellobban, ha pl. beszólnak neki. Szerelmi téren meg... Pl. az, aki érzelemteljesen, hevesen tud szeretni, aki fel tudja gerjeszteni a vágyakat, aki esetleg rá is mászik a srácokra, meg ilyenek. De ebben az esetben is sok mindent fedhet az, hogy valaki szenvedélyes.
2013. jún. 22. 22:12
 6/6 lowriderGirl ***** válasza:
Ha pl. a szerelem terén nézzük a szenvedélyességet, úgy tudnám definiálni, hogy valaki, aki hagyja, hogy magával ragadják az érzelmek, pillanatnyi befolyások. Na persze nem mértéktelenül. Valaki, aki engedi, hogy a vágyai (némiképp) uralkodjanak.
2013. jún. 23. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!