Tapasztalatotok szerint (akinek van) az ELTE vagy a PPKE jobb pszichológia tanulás szempontjából?

Figyelt kérdés
Melyiket ajánlanátok inkább? Illetve a reál tantárgyakat mennyire veszik figyelembe?

2013. jún. 10. 22:08
1 2
 11/13 anonim válasza:
10%

Mivel eddig mindenki csak hallott dolgokat,leírom a tapasztalataimat,én az ELTE-re járok,pszichológiát tanulok,már 2 éve :)

Ugyanezen gondolkodtam én is,mint Te,mindenki a PPKE-t mondta,és én el is hittem,de végül utolsó pillanatban az ELTE-t jelöltem meg,és hát nem bántam meg.

A tanítás színvonala nagyon jó,rengeteg híres professzor van,sokkal több,mint a PPKE-n,ami hát valljuk be, számít.Nem mindegy,hogy az tartja az óráidat aki a könyvet írta,vagy aki csak elolvasta.

Több Pázmányos ismerősöm van,akik hozzánk járnak át órákat hallgatni,mert jobban tetszik,és rosszul vannak már Piliscsabától.A Pázmány is nagyon jó,de így,hogy látom,mennyivel jobb az ELTE,egy percre sem bántam,hogy idejöttem.

Ja,és nehogy már az döntsön, hogy hol milyen a társaság :D 200 gólya van,mindenki megtalálja a saját körét,ez tuti.

Szóval egyértelműen az ELTE,bárkinek kérdése van,csak írjon.

puszipá

2013. júl. 24. 19:57
 12/13 A kérdező kommentje:

igen, Pázmány sajnos Piliscsaba miatt alapból kilőve

és vannak matekosabb tárgyak? még ez fontos az én szempontomból

amúgy köszönöm a válaszokat:)

2013. júl. 24. 21:45
 13/13 anonim válasza:
van,de nem vészes:)
2013. aug. 30. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!